Web: www.masozfarmy.cz
Výrobce: Ing. Jan Bošina – Ekofarma Bošina
Obec: Vernéřovice

Ekofarma Bošina

Rodinná ekofarma se nachází v malé obci Vernéřovice. Od roku 2001 se rozrůstá a dnes na farmě chovají přes 200 ks skotu, několik oveček a koní. V roce 2012 na farmě dokončili porážku a bourárnu skotu a malých přežvýkavců, která je registrovaná a certifikovaná jako bio.

Vyzrálé bio hovězí maso

Na farmě poráží vlastní býčky, jejichž maso nechávají zrát, aby bylo chuťově co nejlepší. Býci jsou poráženi do 30 měsíců. Býci jsou kříženci plemene Salers (otec) a dalších masných plemen. Maso nechávají na farmě vyzrát 14 dní při teplotě 1°C, čímž získá na křehkosti.

Každý druh masa je vhodný k jiné kuchyňské úpravě. 

Certifikované výrobky:

  • Vyzrálé bio hovězí maso a bio vepřové maso
  • ​Špek, bůček a Farmářský mazánek z mangalice
Vyhledat místo
Interaktivní mapa